Pentru a afla cât de rapid și ușor este să vă înregistrați…

Team Margotgreen dressDespre Margot Martini

În octombrie 2013, Margot Martini în vârstă de 14 luni a fost diagnosticată cu o formă extrem de rară de cancer de sânge și avea nevoie de un transplant de măduvă (cunoscut de asemenea sub numele de transplant de celule stem) pentru a supraviețui.

Familia și prietenii s-au unit sub numele de echipa Margot pentru a sensibiliza populația la suferințele ei și alte persoane au căutat cu disperare un posibil donator de celule stem care să fie compatibil. În cele din urmă, Margot a găsit un donator compatibil și a fost supusă transplantului de măduvă în februarie 2014. Din păcate, leucemia lui Margot a fost extrem de agresivă. Aceasta a recidivat pe parcursul verii și fetița a decedat la vârsta de 2 ani si 2 luni, pe data 27 octombrie 2014.

Familia lui Margot este extrem de recunoscătoare donatorului pentru darul său miraculos care i-a oferit un timp suplimentar lui Margot pentru a-l petrece cu familia și cu persoanele iubite.

 

Necesitate Globală Urgentă

Avem nevoie urgent de mai mulți potențiali donatori pentru a se alătura la un registru de celule stem.

Acum există peste 37.000 de oameni din întreaga lume care au nevoie disperată de un transplant de măduvă dar ei trebuie mai întâi să găsească un donator compatibil.

În medie, doar jumătate din cei care caută un donator compatibil vor mai găsi unul. Șansele scad doar la 20% dacă pacientul are un trecut de etnii amestecate.

 

Realizări & Viziune

Eforturile depuse de echipa Margot până în prezent au dus la zeci de mii de oameni care s-au înregistrat ca potențiali donatori de celule stem. Din punct de vedere statistic, aceasta înseamnă ca in următorii zece ani, mai mult de 500 de oameni vor avea șansa unui transplant de măduvă care le poate salva viața.

Ne imaginăm o lume unde fiecare pacient care are nevoie de un transplant de măduvă este încrezător în găsirea rapidă a unui donator compatibil.

Dorim să ajutăm în a salva viața tuturor acelor persoane care, exact ca Margot și familia noastră, niciodată nu au crezut că vor avea nevoie de un transplant de măduvă.

Obiectivul nostru inițial: 2,5 milioane de persoane (4% din populație) înregistrate în registrul de celule stem din MAREA BRITANIE. Sunt numai 1 milioane de persoane actualmente înregistrate (1,6%).

Pentru a afla cât de rapid și ușor este să vă înregistrați,

vizitați: http://www.registru-celule-stem.ro/

 

Misiunea Echipei lui Margot                                             

Echipa Margot continuă să onoreze moștenirea lui Margot ca o Fundație permanentă.

Facem campanie pentru mai muți posibili donatori de măduvă osoasă / de celule stem pentru a adera la registru – mai ales oameni cu un amestec de genealogie. Trecutul mixt al familiei lui Margot a reprezentat obstacolul cheie în găsirea potrivirii perfecte.

În calitate de Fundație care acordă subvenții, susținem de asemenea oameni și proiecte care sunt aproape de inimile noastre – mai exact acte de caritate și de cercetare legate de măduvă / transplanturi cu celule stem, cum ar fi pentru boli de sânge ca și cele de leucemie și pentru îngrijirea copiilor bolnavii de cancer. În prezent, acestea includ: Great Ormond Street Hospital Children’s, Charity, Delete Blood Cancer UK, Anthony Nolan, Shooting Star Chase Children’s Hospice și Momentum.

Toată lumea de la echipa Margot este voluntară. Fiecare bănuț adunat pentru Fundație va merge la oameni minunați și la cauzele pe care le sprijinim.

Mulțumesc mult pentru suportul tău.

Echipa Margot

Împreună pentru salvarea de vieți

teammargot.com

Număr de înregistrare ca și fundație de caritate pentru Echipa Margot: 1160236